You are not logged in.
voodoo jippu eiq people bez magic people
lol apua
ultravox
Miki on toki ihana, mutta scar -levyä lukuunottamatta tää ei oo koskaan ihan hirveästi iskenyt.
Taisin alkaa ymmärtää Splitiäkin viime kuulemalla. Varsinkin Desire Lines on mahtava. Aiemmin eepeet ja Spooky on olleet ne juttu mulle. Tuskinpa sentään Lovelife-ajan Lushille tuleen koskaan lämpenemään.
deluxe ja monochrome edelleen täydellisiä biisejä
lol apua
ultravox
Popklassikot 1996 #19: Lush Ladykillers
joopa joo, ja niitä oikeesti hyviä alkuaikojen biisejä ei tietenkään huomioitu
lol apua
ultravox
lol apua
ultravox
lol apua
ultravox
lol apua
ultravox
lol apua
ultravox
miki & lori (babes in toyland)
lol apua
ultravox
LUSH ON SOINUT TÄNÄÄN
ekaks spooky ja nyt meen vaihtaan splitin b+puolen. Vaikka sen kunniaksi että nää ei koskaan tee reunionia. Mitä hauskaa sinä nyt on. Vaikka jossain vaiheessa suunnittelivatkin muutamaa keikkaa.
Samoin kun My Bloody Valentinen kohdalla niin tutustuin Lushiin just parahiksi 1998 kun olivat just hajonneet (Lush hajosi siis virallisesti 23. helmikuuta 1998 ja My Bloody Valentine alkoi tuolloin viettää "virallisesti" hiljaiseloa). Voi kun nää aktivoituis, lähtisin katsomaan vaikka minne (olettaen että Euroopan rajoilla pysytään).
flown 2016 comeback-artisti taisi selvitä
Weve been away for ages and ages, but were really excited to announce that were finally ready to reform as Lush. For all the fans who have been pestering us to do this: thanks so much for your patience and support! We wish it could have been sooner but, for many years, it was just too painful to contemplate without Chris, and then all kinds of life-changing commitments made it impossible. Now, at last, the three of us are in the right place at the right time to play music together again.
To celebrate our return, 4AD will be putting out a vinyl edition of our best of compilation Ciao! (limited copies will be coloured red) and a box set of (very nearly) everything we ever released along with a selection of rarities, sessions and demos. We'll be playing the Roundhouse in London on 6 May 2016 tickets will go on sale at 9am on 30 September so you've got plenty of time to regrow your shoey fringe. Chris's old friend from back in the day, Justin Welch (Elastica), will be on drums. Theres more information to come, so please keep in touch
Lots of love, Miki, Emma and Phil
Uus biisi:
nyt nämä suomeen, sidewaysiin tai flowhun kiitos.
mikin haastis viime vuodelta:
no flow, eikö saatais lauantaille edes yksi hyvä bändi? se olis keikkakalenterissa vielä vapaana
Lush played London, their first show in nearly 20 years (video, setlist, pics)
ilmeisesti aika varma tapaus että soittavat sidewaysissä, luin netistä perusteluita
ilmeisesti aika varma tapaus että soittavat sidewaysissä, luin netistä perusteluita
Olen järkeillyt näitä asioita, minkä lisäksi olen ollut internetissä.
Jouko Piho wrote: Kirjoitan täällä mielelläni, koska täällä porukka on fiksua ja asiallista verrattuna PIFin väkeen, josta osa on aivan liian alatyylisiä ja räävittömiä pilkkaajia.
psykokarkki wrote:ilmeisesti aika varma tapaus että soittavat sidewaysissä, luin netistä perusteluita
toivottavasti ei, ei oo louvoo lippuun
katsottiin äijien kanssa leffa, äijät lähtivät maustetyttöjen keikalle, itse jäin kotiin kuuntelemaan darkthronea.
Moronica wrote:psykokarkki wrote:ilmeisesti aika varma tapaus että soittavat sidewaysissä, luin netistä perusteluita
smaa. toivottavasti on soul captain bandin reunion featuring yona ja itseään täynnä olevat pilvipäät.
Amppeliooppeli Ex-Pooppeli
The Orders comeback mjataah?
bzort glorf bööth
The Orders comeback mjataah?
tuskin. yleisössä on varmaan jollain verkkarit jalassa.
Amppeliooppeli Ex-Pooppeli
ray charlz wrote:Moronica wrote:psykokarkki wrote:ilmeisesti aika varma tapaus että soittavat sidewaysissä, luin netistä perusteluita
smaa. toivottavasti on soul captain bandin reunion featuring yona ja itseään täynnä olevat pilvipäät.
menen nyt nukkumaan ajatellen Jan Vapaavuorta
Ui vittu SCB. Hypnoosiin sä vaivut hypnoosiin
Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?