You are not logged in.
Indonesialainen Frengers Attack Webzine uutisoi.
"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"
^
organizing the boy scouts for murder is wrong
Brasiliassa arvostetaan!
"Weepikes é uma banda de rock alternativo de Helsinki que existe desde 1997. Produzidos por Kramer.. COMO ASSIM, PRODUZIDOS PELO KRAMER!!!!!???? Meus amigos do Sonora Coisa precisam saber disso. AÍ RAFAEL E APHONSO!!!!! Ouçam isso!!!"
THE WEEPIKES CAME TOGETHER AS A BAND IN 1994 AND OVER THREE YEARS PUT OUT A HANDFUL OF RELEASES, ON FINNISH INDIE LABELS SUCH AS BAD VUGUM & TRASH CAN RECORDS. THEIR MUSIC IS THE TYPE OF NOISE ROCK THAT MAKES YOU ALL NOSTALGIC FOR THE EARLY 90'S, REMINDING YOU OF OTHER BANDS SUCH AS THE PIXIES (CHECK THE 'WHAT ABOUT' TRACK BELOW!)
THE BAND LIKES TO THINK OF THEIR SOUND AS A MELANGE OF PUNK AND PROG-ROCK...BUT YOU CAN MAKE UP YOUR OWN MIND...DOWNLOAD THEIR TUNES FOR FREE, LISTEN AND TELL US WHAT YOU THINK!
IN 2010 THE BAND DECIDED TO GET BACK TOGETHER, THE LINE-UP REMAINED THE SAME, APART FROM THE DRUMMER. THEY WERE SOON CONTACTED VIA MYSPACE BY NYC BASED PRODUCER, ENGINEER AND LABEL OWNER (SHIMMY-DISC), KRAMER, WHO IS KNOWN FOR HIS PAST WORK WITH WEEN, JOY ZIPPER, URGE OVERKILL AND MANY MORE. KRAMER LOVED THEIR SOUND AND OFFERED TO MIX AND MASTER A COUPLE OF SONGS FOR THEIR NEW PROMO DISC...THE RESULT IS PRETTY GREAT INDEED.
THE BAND HAS YET TO BE SIGNED...STAY TUNED THOUGH, BECAUSE I DON'T THINK IT'LL BE LONG BEFORE THEY ARE....THIS STUFF IS BRILLIANT!
Electrotanssittaja Weepikes mukana brittiläisen Amazing Radion Amazing Beats-showssa js666-remixillään.
Ohjelman playlist:
http://tinrib444.amazingtunes.com/playlists/93203
jenkkikiertuetta odotellessa
Jos se suomenkiertue eka...!
organizing the boy scouts for murder is wrong
First we take Manhattan, then we take...
http://amazingrewind.amazingtunes.com/tunes/114161
5 tuntisen shown toinen osa, Weepikes vs. js666 äänessä n. 9 minsan kohdalla.
TAGS: lot of eastern influence, dark, drum'n'bass, Massive Attack production, brilliant, js666 remix, Helsinki.
Electrotanssittaja Weepikes mukana brittiläisen Amazing Radion Amazing Beats-showssa js666-remixillään.
Ohjelman playlist:
http://tinrib444.amazingtunes.com/playlists/93203
Weepikes mukana ranskalasen indiemusic-sivuston we are indie XI-nettikokoelmalla.
http://thesoundofconfusionblog.blogspot … ee-86.html
Finland isn't half churning out some decent alt-rock bands at the moment. Here's another to add to the list, although they originally formed in 1994 they split again in 1997. It wasn't until 2010 that Weepikes saw the light and decided there was unfinished business. Now the reformed line-up is back to making some speaker busting punk rock like free track 'Steer'.
15.2.2013 @ Lepakkomies
Fun
Sur-rur
Weepikes
Olimpia Splendid
15.2.2013 @ Lepakkomies
Fun
Sur-rur
Weepikes
Olimpia Splendid
No niin!
tomitarmo wrote:15.2.2013 @ Lepakkomies
Fun
Sur-rur
Weepikes
Olimpia SplendidNo niin!
Sinne!
Amppeliooppeli Ex-Pooppeli
Tässäpä malliesimerkki hyvästä promoamisesta, pitääpä katsella vähän noita osoitteita itsekin.
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS
Keikkoja
Lepakkomies, Helsinki 15.2.2013 ( + Fun, Sur-rur, Olimpia Splendid)
Bar Loose, Helsinki 9.5.2013 ( + The Insult That Made A Man Out Of Mac, Homespun)
Seuraavaksi pitäis koittaa saada keikkaa muihinkin kaupunkeihin, ainakin Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään...
Sopikaa hyvät päivät nii voidaan lähtä messiin...
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS
Tapahtui joskus viime vuosituhannella...
RADIOPUHELIMET To 10.4.1997 21-02 Hinta: 35 mk Klubi: Tavastia-klubi
Kolmella neljästä oltu paikalla
Käyttäjä Pirkale2000 on tehnyt näköjään tämmösen 9 biisin Weepikes-playlistin youtubeen ladatuista "videoista".