You are not logged in.

"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"
Deastro - Daniel Johnston Was Stabbed in the Heart with the Moondagger by the King of Darkness and His Ghost Is Writing this Song as a Warning to All of Us
Sent from my iPhone 16

Green dayta tänään ja huomenna.

bzort glorf bööth

Mäki taidan laittaa soimaan. Heti kun jaksan nousta.
*
Lounaissuomalaiset ovat kykenemättömiä ilmaisemaan tunteitaan. Ihailen sitä.

Verve - This is Music

Sent from my iPhone 16

Halusin syväluotaa sitä yhteiskunta-akselien välistä juopaa, joka jo silloin varjosti minua ja minä sitä.

The Smithsin "Suffer Little Children" läpi päivän, mutta vasta pimeän tullessa alkaa oikeesti pelottaa

'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Halusin syväluotaa sitä yhteiskunta-akselien välistä juopaa, joka jo silloin varjosti minua ja minä sitä.

^Gallon Drunk ja Dan Hicks
Kävi muuten hassusti "pari vuotta" sitten, että ekana päivänä Lontoon reissulla oli just samaan aikaan GallonDrunkin eka keikka vuosikymmeneen!
Lasken itseni liberaalifeministiksi, ja minulle feminismi tarkoittaa tasa-arvoon pyrkimistä, ei sen avulla tai naiseudella ratsastamista.
No runkut runkatkoon, mutta minäpoika haluan tanssia.

afx: analord 1

Tää on hyvää.
Sent from my iPhone 16

Ts. Extra Life - Secular Works.
Jänskää musaa. Tää pitää ehdottomasti tsekata Primaverassa.
Sent from my iPhone 16

Sent from my iPhone 16