You are not logged in.
RUN-D.M.C. - Walk This Way
Alkaahan se elämä voittamaan
Drink this way and späm this way.
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
varmasti vähiten kuuntelemani puuhelmilevy
The Dismemberment Plan - The Dismemberment Plan Gets Rich. Tää oli vielä hurjempaa tykitystä kuin edes muistin ![]()

Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
Kohta 12 vuotta tämänkin hankkimisesta, ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan 
This must be what jail / I will scratch

"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"

This must be what jail / I will scratch
Dead Moon - Parchment Farm
bzort glorf bööth
Täällä nämä. ![]()
Schnabel Ralf, kai kannatat sä viittä vuotta/
suunnitelmataloudessa lepää kansanvoima/
Kommunismissa ei vikaa oo vaan ihmisissä/
tuskin pois pääsen täältä konsanaan
"Teh Rest of teh Dayn" loppu pelastaa kyllä päivän ku päivän.
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
CROW
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
Uutta Bat For Lashesia kuuntelen. Hyvältä vaikuttaa.
YKKÖSMIEHEN PAIKKA TÄYTETTY ON
EI SE AUKI ENÄÄ OO
LIEKEISSÄ MYÖS SAULIN SAMMUMATON
RAKKAUS ROUVA JENNI HAUKIOON
Gneen avataria kuuntelen 

Toinen yritys. Nyt jaksaa jo paljon paremmin. Yhdessä biisissä taitaa Brodskyn Steve vedellä vierasvokaalit.
Sent from my iPhone 16
[quote:ce0b07b0d1="Tomsk"]
Toinen yritys. Nyt jaksaa jo paljon paremmin. Yhdessä biisissä taitaa Brodskyn Steve vedellä vierasvokaalit.[/quote:ce0b07b0d1]
yritä vielä kerran, kuva ei näy

Dressed for success 
2 Unlimited - Workaholic

Minun ihana hevonen,
Et poni enää,
Juoksentelemaan miehen selkää,
Kuin junan yöllä.
Aamupäivän koirantappomusana:
Arkangel - Dead Man Walking
Crow - mikä lie
Kylesa - Tim Will Fuse Its Worth

Kovaa kamaa. Hevitriviaa on tietää kenen genren suurmiehen käsi kalloa kannattelee...
- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.