You are not logged in.

Kaveri lykkäs keikalla nipun kaikkea rojua kouraan, puhe oli aiemmin yhestä Lifen ep:stä... Näitä oon ny kuunnellu kuitenkin amusella:
-Disdomestic Violencen demo cdr. En tiiä onko eka demo, eikä välttämättä edes näiden paras levy vaikka olisikin. Soundit tulee aika syvältä, mutta rähinä on kohdallaan. Kansissa parodiaa Fieldfuckin Kraakkulevynkannesta, ja eka biisi vaikutti olevan jotenkin parodiaa jostain viikinki/bläkkiksestä.
-Thinner: Speed Noise 2.5 cdr - Oisko keikkanauhotus. Hillittömän säröstä power violence tykitystä. Ei biisien nimiä tai mitään. Meno kuiteski tässäkin kohillaan.
-Nödslakt: Swedish Motherfuckers cdr (? Sellanen musta, tyylikäs) - Jostain syystä tällanenkin oli nipussa. Japania varten kasattu levy vuodelta 2007, liekö sit ollut täällä keikalla vai mitä. Heh, en ehkä haluis olla näiden kahen flikan ja kahen kundin kaveri (enkä varsinkaan vihamies), mut musa kyl todellakin toimii. Muutama ihan mahtava biisikin, etenkin "TV-War" (tai "TV-Krig").
Taukoa ja sit lisää kehiin.
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS
DisHarge: Stay Noizy cdr - Mikäs tämä? ![]()
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
Kuuntelen Läskiä. Järjetön meininki.

"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"

VA - The Brit Box
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"

- Ett sjömanshem låter också som rätt plats för en full finsk sjöman.
---
- Han pundar och dampar loss i Vänersborg i vanlig ordning och hamnar i trubbel med polisen emellanåt.

Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!
Security Fee:n hinnalla sisään!

Cocteau Twins - Aikea-Guinea
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"

Randy Barracuda - Rick James Is Dead 7"
Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu

Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
Iron Maiden - Run To The Hills

bzort glorf bööth

Minun ihana hevonen,
Et poni enää,
Juoksentelemaan miehen selkää,
Kuin junan yöllä.

Annie - Heartbeat
Annie - Heartbeat
Tuo on yksi maailman parhaista biiseistä. Oispa Bruce Springsteen säveltänyt sen niin se olis vielä parempi.
Schnabel Ralf, kai kannatat sä viittä vuotta/
suunnitelmataloudessa lepää kansanvoima/
Kommunismissa ei vikaa oo vaan ihmisissä/
tuskin pois pääsen täältä konsanaan