You are not logged in.

'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu

Verveä
turston wrote:
Shanksinhan kanssa tässä sovittiin vähän aikaa sitten että kesällä vetäistään läpi kymmenottelu.
22-Pistepirkko - Aquarius Zero
bzort glorf bööth
[quote:2b1ccb44ea="ginipoika"]
[/quote:2b1ccb44ea]
Unohdit "sen" ihmisiin?
turpa kii ja laula

turpa kii ja laula
Joensuu 1685:n debyyttiä.
Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
Less Than Jaken ja Tinan levyjä olen kuunnellut.
Mutta tää on lajissaan ihan ok.

Tulevien iltapäivälehtien kirkuvissa lööpeissä keikistelevien 16-30 vuotiaiden tulevien "tähtösten" haastatteluita... 
"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"
Pitkästä aikaa 
Helms Alee - Night Terror
Huh! Ihan pirun hyvää uutta Hydra Head -kamaa.
Sent from my iPhone 16
Joensuu 1685:n debyyttiä.
Smaa.
Sent from my iPhone 16

Älä niin ne oli siel ku siel oli.
*
Lounaissuomalaiset ovat kykenemättömiä ilmaisemaan tunteitaan. Ihailen sitä.
Efterklang - Antitech
bzort glorf bööth

Joensuu 1685: S/T 
Blue Cheer - Doctor Please
bzort glorf bööth
Blue Cheer - Doctor Please
Parhaita biisejä 
Se on ihan järkyttävää. Se on kuvottavaa kusetusta. Se on helvetinmoista suhmurointia. Se on törkeää. Se on ihan karseaa katsoa.

"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"

Eat Skull - Sick To Death
Ihan vitun kova 
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"

![]()