You are not logged in.
Fever Tree - San Francisco Girls
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
The Swirlies - Bell
bzort glorf bööth
Äsken dösässä:
Echo Is Your Love: 8 Hours
Perselintu!: Still Here, Going Nowhere
pL!RYHMÄ: 2008
Kauko Röyhkä & Narttu: Mielummin vanha kuin aikuinen
Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
Mistäs tällasta saa?
Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
Helium - Medusa
bzort glorf bööth
asa - loppuasukas (loppu ihan kohta, viimeinen biisi
)
Juha, olet miespuolinen Jippu. Onnea!
Slint - Carol
bzort glorf bööth

Juha, olet miespuolinen Jippu. Onnea!
Hitto että Fly Like an Eagle on parhusbiisi! Sekä alkuperäisenä Steve Miller-versiona että Sealin hittinä ![]()
My Little Ponyn alkuperäistä tunnaria kuuntelen. Onhan tää yhä virheetön popveto.
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
Eric´s Trip - Stupidest Thing
bzort glorf bööth

voodoo jippu 
eiq people bez magic people
lol apua
ultravox

Rotten Sound - From Crust 'Til Grind
Enpä ollut ennen näitä alkuaikojen rotiskoja kuullut. Täähän on ihan parhuutta.
Sent from my iPhone 16
The Magic Mixture - This Is The Magic Mixture
Hienoa psykedeliaa 1960-luvun lopulta.

Ihan vitun iso 
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS
[quote:e4fdba0724="pallonapa"]
Ihan vitun iso
[/quote:e4fdba0724]
joo kolahtaa nyt huomattavasti paremmin kuin edellisillä kerroilla mut harmikseni tässä ei oo sitä Sonic Youthin koveroimaa "Hot Wire My Heartia". mistäköhän ton löytäis?
Edit: löytyyhän se tuolta bonareina (vaiks onki alternate take). on muuten varmaan siistein bändin nimi koskaan.
[quote:4ac50d75ee="Jean-Babtiste"][quote:4ac50d75ee="pallonapa"]
Ihan vitun iso
[/quote:4ac50d75ee]
joo kolahtaa nyt huomattavasti paremmin kuin edellisillä kerroilla mut harmikseni tässä ei oo sitä Sonic Youthin koveroimaa "Hot Wire My Heartia". mistäköhän ton löytäis?[/quote:4ac50d75ee]
Kumma juttu. Mul on toi vinyylinä, ja siltä löytyy. Toi vinyyli on sinänsä hassu, että bändi vetää suunnilleen molemmilla puolilla vähän eri tyylillä ja soundilla. Se a-puolen kama on yleensä ottaen parempaa.
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

MÄ TAHDON TAKAISIN SKOTLANTIIN