You are not logged in.

Candy Cane - Bipolar
bzort glorf bööth

Mul on tosta se VT/DT -versio maailman hienoimmalla frisbillä varustettuna ![]()
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS

Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!
Security Fee:n hinnalla sisään!

Oiskohan tuo Six Packin introriffi yks kovimmista ikinä...
Ois.
"A repo man's always intense"
Äsken ulkoillessa kolmesti:
Ja sit kerran tää:
Ja nyt soi toki

Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu

Ei puhuttele konerumpu ja Hitler sample samoin kuin kaunis ja eteerinen homo kuiskailu
Cannibal Ox - The Cold Vein.
Alkuvuoden soitetuin aika varmasti. Ja taitaa olla kyllä parasta mitä on ikinä kuultu. Eritoten ekat 11 biisiä missä tulee tasaisen tappavasti parhaita riimejä koskaan.
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
The Amps - Empty Glasses
bzort glorf bööth

'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
New Dawn - (There's A) New Dawn
Heräsin ja olin silleen "voi helevetti oon ollu internetissä kauheessa kännissä"
Thomas Function - Celebration
Tom Waits - Gin Soaked Boy
bzort glorf bööth
PERSELINTU! 
fIREHOSE - Sometimes
bzort glorf bööth
Fugazi - Repeater
"A repo man's always intense"
Fatboy Slim - You've Come A Long Way, Baby
Onpas mainiota settiä pitkästä aikaa. Gangster Trippin 
"Dodii, tulihan se natsikortti sieltä, aina se tulee jossain vaiheessa.
No kuule, mulla on niitä koko pakka.
Ja nainen: mä olen pasianssin ystävä!"
Passage - Decision Master
Kuuntelin aamulla Crumbsuckersia, Tom Verlainea ja Parasitesia 

Sent from my iPhone 16

David Bowie - Yassassin
bzort glorf bööth