You are not logged in.
myös tää! aina
Offline
https://i.imgur.com/4q2zDhm.jpg
No johannyt, tämmönenki on tullu tänä vuonna
Kuulohavaintoja?
Creed väläytti mahtavaa kitarasoundiaan useamman kerran taannoisella Chrome-keikalla. Oma suosikkini miehen tuotannosta on kuitenkin Boxing the Clown, joka on kunnon vieraantunutta mutantti"rokkia". Painavaa asiaa sellaista. Ei sillä, että oisin kaikki Creedin levyjä kuullut.
Hawkwindiltä ne suosikit on Space Ritual (josta löysin onnekseni aikanaan Japanista sen avattavan version) ja Mountain Grill. Ei sillä, että 'windinkään levyjä oisin kaikkia kuullu...
'My only premise is that there are times when one must attack with complete ruthlessness and fight with lethal fury. This fury and ruthlessness must be harnessed and directed to the gravest possible damageto kill.'
ontäs aiankin joku turska joo DECICIDERS
Offline
Levitation on kovis
Joo, Gingerillä oli niin iso ego että meinas kaapata koko bändin
Offline
Kovimmat haukkalevytykset tällä milleniumilla?
Viime vuosikymmenen jutuista en osaa sanoa, tän vuosikymmenen levyt "fans only" -kamaa, eli en kehtaa suositella vaikka kahdella viimeisimmällä hauskaa onkin ollut.
tunteet elikkäs fiilikset, ne on aitoja, niistä kannattaa pitää kiinni
Offline
Saimpa muuten tuossa joku aika sitten viimeinkin hommattua Nik Turnerin Xitintoday -levyn. Se on siis vuojelta 1978 ja sielä soittelee esim. Steve Hillage, Mike Howlett ja Tim Blake. Ton levyn huiluosuudethan Nik improvisoi Gizan pyramidissa ja niitten ympärille tehtiin sitte biisit, joitten tekstit perustuu egyptiläiseen Kuolleiden kirjaan. Sain tästä tommosen varhasen NIKT Recordsin cd:n jossa ei ole edes alkuperänen kansi, mutta saipa sentäs järkevään hintaan. Tämän levynhän Nik teki kokonaan uusiksi 90-luvun alussa kun ei sillon onnistunu saamaan lupaa julkasta sitä alkuperästä cd:nä. Mulla on nyt sitte molemmat versiot, mut eipä haittaa kun ovat niin erilaisia keskenään, ei niissä juuri muuta samaa ole ku tekstit.
Ja saimpa tossa lopulta myös vuoden 1994 Prophets Of Timen. Tää tuppaa olemaan myös aika harvinainen ja liikkuu kovissa hinnoissa, mut sain ihan pilkkahintaan yllättäen
Last edited by hezma (13.12.2017 16:19)
Offline
Kovimmat haukkalevytykset tällä milleniumilla?
Mitään mullistavaa ei oo kyllä tullu silleesti, mut omat lempparit on ehkä Spacebrock (2000), joka on kyllä oikeesti Brockin soololevy vaikka Haukan nimellä kulkeekin ja sitte vaikka Take Me To Your Leader (2005), jossa Alan Davey tekee paluun, joten se on vähän virkeämpi levy. Uudemmista sitten ehkä toi Stellar Variations (2012) on keskimäärästä kiinnostavampi, se julkastiin tosin Hawkwind Light Orchestran nimellä ku kaikki viralliset jäbät ei ollu mukana, vähän semmonen vapaamuotosempi jamilevy. Yleisesti ottaen Brockin soololevyt on ollu kyllä tällä vuosituhannella järjestään parempia ku Haukan levyt.
Last edited by hezma (13.12.2017 16:27)
Offline
Hommasin Turnerin space fusion odysseyn. En ole vielä kuunnellu mutta huh huh mikä lineuppi Billy Cobham, Steve Hillage, Robby Krieger ja mitäkaikkea. Onks muillaki levyillä tämmöstä superbändi-meininkiä?
Offline
Tilasin määki nyssitte sen Annunakin. Kallishan se on, mutta ei malttanu ootella enempää, liekö tuota ees halavalla koskaan sais.
Kumpihan noista sitte on ilmestyny ennemmin, toi vai Life In Space? Amazonin mukaan Life tuli ensin, mutta muuten intternet on vahvasti sitä mieltä, että Annunaki on ilmestyny jo heinäkuusa tai elokuusa. Oiskohan se sitte tullu striimattavaksi sillon, mutta fyysinen cd vasta myöhemmin? En tiijä, mutta tämä on tärkeää
Last edited by hezma (05.01.2018 00:31)
Offline
Ohan tää Annukan nakki aika mukavaa junnausta ja leijuntaa, lauluahan tässä ei ole paljoakaan. Hirveen pitkiä biisejä, jotka ei sinällään joha mihinkään, mutta ei se haittaa. Tykkään kai kuiteski enempi tästä biisiorientointuneemmasta Life In Spacesta. Mut eipä siinä, Turnerilla on ollu hyvä putki päällä viime vuosina. Uskaltaskohan sen jazzilevyn hankkia?
Offline
Nii joo, Hawkwindiltahan tuli myös livelevy tossa vuoden lopulla, tai se on tollanen 2-cd+1-dvd -paketti. Aattelin kyllä että ehkäpä en jaksa hankkia, ku ei nuita dvd:eitä kuiteskaan jaksa kahtua sen enempää, mutta eipä tuo toisaalta mahottoman kalliskaan ole, että tuota katellaan.....
Offline
tommosen sain tänään postissa. tätähän kuuntelee mieluummin ku mitään studiolevytyksiä, huikee keikka ja soundi
Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!
Security Fee:n hinnalla sisään!
Offline
tulevalla levyllä mukana vanha fasisti clapton
tunteet elikkäs fiilikset, ne on aitoja, niistä kannattaa pitää kiinni
Offline
Eric Clapton tulkitsemassa Lemmy Kilmisteriä? Tälläistäkin herkkua on luvassa Hawkwindin uudella albumilla
Ei varsinaisesti mikään myyntivaltti minun kirjoissa. Muutenkin kyseessä siis orkesterisovitus-levy joten ei ki . Orkesterointi populäärimusiikissa m'ääh.
Offline
Uus Hawklords ilmesty tänään, laitoin tilaukseen.
Offline
Nik Turnerilta tuli taas uus levy. Voipi maistella esim. tuolta: https://nikturnermusic.bandcamp.com/alb … l-frontier tai youtubesta.
Offline
Uus levy ilmestyy reilun parin kuukauden päästä.
Offline
Offline
Turnerin Space fusion odyssey paras hawkwind sivutuote?
Tuanoi saatana.
Offline
Hawklordsiltakin uus levy taas... pitäis kai tilata.
Offline
Kaverit painaa röitä.
Tuanoi saatana.
Offline
No onks hyvä Skylark?
Tuanoi saatana.
Offline
En oo vielä kuullu, paketti on matkalla, MUTTA KUINKA KAUAN?
Offline
Soppii jotenkuten tään topsuun:
Offline
Mitkä on näiden sivuprojektien kovimmat levyt?
Tuanoi saatana.
Offline
No tuota... Hawkwind itessäänhän teki jotain muillakin nimillä, kuten ny se Hawklords -nimellä tehty 25 Years On (1978).
Hawklords on sittemmin perustettu uudestaan, ainut linkki tuohon vanhaan bändiin on enää synamies Harvey Bainbridge, alussa sielä oli joitain muitakin, ja onhan tossa bändissä muitakin entisiä Hawkwindin jäseniä, kitaristi Jerry Richards kai voitaneen nimetä pääjehuksi (hän siis soitti HW:ssa 90-luvun lopulla). Näiltä on tullu levyjä aika tiuhaan. Parhaimmilta on tuntuneet ehkä Fusion (2016), Six (2017) ja Brave New World (2018).
Hawkwind teki myöskin vuonna 1995 levyn White Zone käyttäen nimeä Psychedelic Warriors. Tämä on ihan luontevaa jatkoa sen aikaselle trio-kokoonpanolle, ollen vielä astetta koneellisempi.
Dave Brockilla on useampikin soololevy. Meitsin lemppari on varmaankin vuoden 1995 Strange Trips & Pipe Dreams.
Nik Turnerilla on sitte myös liuta soololevyjä, en tunne kaikkea, mutta ainaskin Xitintoday (1978), Space Gypsy (2013) ja Space Fusion Odyssey (2015) kantsii tsekata.
Robert Calvertin soolotuotannosta tykkään kovasti, Lucky Leif And The Longships (1975) on ainaskin mestariteos.
Hieno on myöskin Michael Moorcock & The Deep Fix: The New World's Fair (1975). Levyllä on mukana HW-tyyppejäkin.
Vuonna 2007 monta varhaista HW-tyyppiä kokoontuivat nimellä Space Ritual ja tekivät levyn Otherworld. Ei se nyt HW:n varhaisvuosiin vertaudu tyyliltään kovinkaan paljoa, mutta ihan hyvä levy on.
HW:ssa pitkään basistina ollut Alan Davey on tehty vissiin paljon ja monenmoista, en tunne kuin pari levyä, niistä esim. Captured Rotation (1996) on mainio ja vertautuu aika hyvin tuon aikakauden HW:iin.
Semmonen aika koneellinen jutska ku Anubian Lights ja levy The Eternal Sky (1995) on ihan mainio ja siinä häärää tyyppejä, jotka oli Nik Turnerin matkassa tollon.
Viulisti Simon Housellakin on vaikka mitä. Sehän soitti esim. High Tide -nimisessä bändissä. Ne kaks 60/70-lukujen taitteen levyä on aika heavyä jopa. Sithän se soitti Third Ear Bandissakin, ainaskin Macbeth (1972) -levyllä. Myöhemmin se on tehny jotain koneempia juttuja soolona ja Spiral Realms -nimellä. Yassasim (1994) soolosta esim. oon tykkäilly.
Harvey Bainbridge on tehny soolona muutaman syntsalevyn, en oo saanu näppehin kuin yhden (Dreams, Omens & Strange Encounters, 2010), joka on ihan jees.
Nik Turnerillahan oli semmonen bändi ku Inner City Unit, en tunne ku yhen levyn heiltä.
Sithän ainaskin Pink Fairies ja The Deviants liittyy HW:iin jollain lailla ja näiltä ainaskin ne ekat levyt kandee tsekata (The Deviantsien Ptooff (1967) on aika hurja!). Niin ja myöskin Sam Gopalin Escalator (1969) tsekkaukseen, siinä soittaa ja laulaa Lemmy.
Onhan näissä vaikka mitä koluttavaa.. esim. Huw Lloyd-Langtonin jututkin on itellä kokonaan tsekkaamatta.
Offline
Mr. Dibs soitti/laulo about 10 vuotta HW:ssa, mutta eikai nykysten oo enää mukana. Ennen bändiin liittymistä hän oli kai HW:n bussikuski ja Alan Daveyn bassoroudari/teknikko jo jostain 90-luvun alkupuolelta asti. Hällä oli tämmönen bändi ku Spacehead, joitten eka levy mulla on. Vuosi on 1996.
Offline