You are not logged in.
Pages: 1
Seuraavat cd:t myynnissä, hinta 5/kpl. Kutakuinkin uudenveroisessa kunnossa, paitsi *-merkityt.
Sijaitsevat Helsingissä Taka-Töölössä. Postikulut 1-2 cd:tä 1, 3-4 cd:tä 2, 5-6 cd:tä 3. Nouto myös ok.
Lisäilen tänne uutta roinaa, kunhan päätän, minkä pitää lähteä.
Babes In Toyland: Fontanelle (Reprise) *
Bobby Conn: The Golden Age (Thrill Jockey) *
Marianne Faithfull - Strange Weather (Island)
Grandmaster Flash, Melle Mel & The Furious Five - The Definitive Groove Collection (Rhino) 2CD
Donny Hathaway - Everything Is Everything (Atlantic/Atco)
Donny Hathaway - Extension Of A Man (Atlantic/Atco)
Penelope Houston - The Whole World (Normal) Avengers-tyllerön soolo!
Seu Jorge - The Life Aquatic Studio Sessions (Hollywood) * Bowie-covereita portugalin kielellä
Karoshi Lovers - Revolution Is Over cd + Live To Work, Work To Die cd-r ep (Riemu)
Nusrat Fateh Ali Khan - Live In London Vol.1 (Navras)
Nusrat Fateh Ali Khan - The Prophet Speaks (M.I.L.)
Nusrat Fateh Ali Khan - Bandit Queen (Milan)
Nusrat Fateh Ali Khan - The Supreme Collection Vol.1 (Caroline) 2CD
Luxuria - Unanswerable Lust (Beggars Banquet) *
Luxuria - Beast Box (Beggars Banquet)
Mahlathini & Mahotella Queens - Stoki Stoki (Shanachie) *
Mahlathini & Mahotella Queens - Mbaqnaga (Verve World) *
Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand (Rounder)
rhBand - First Tone (Drunken Fish) **
Peter Scherer & Arto Lindsay - Pretty Ugly (Made To Measure)
Elliott Smith - Figure 8 (Dreamworks)
Soul Coughing - Lust In Phaze: The Best Of... (Slash/Rhino) **
Sugar - Copper Blue (Creation)
Sunburned Hand Of Man - Complexion (Very Friendly/Manhand)
Trio Bordurka - s/t (Hurjaruuth)
VA - Faraway, So Close Soundtrack (Mute) *
VA - Mesomorph Enduros (Big Cat) Melvins, Jesus Lizard, TAD, TFUL282, Unsane...
VA - Veli, sisko, kuulet kumman soiton: Avanto Compilation 2004 (Avanto) Sultans, Aavikon kone ja moottori, Kemialliset ystävät, Leo Bugariloves, Alec Empire...
Jah Wobble - Without Judgement (Restless)
Young Marble Giants - Salad Days (Vinyl Japan)
Tappa Zukie - In Dub (Blood & Fire) *
*pientä jälkeä, joka ei haittaa soittoa millään lailla
**muovikuorten etukansi rikki
"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"
Young marble giantsin Colossal Youth mulle, kiitos! Ei olekaan kestänyt kuin 25 vuotta kun se on pitänyt levynä hankkia.
Young marble giantsin Colossal Youth mulle, kiitos! Ei olekaan kestänyt kuin 25 vuotta kun se on pitänyt levynä hankkia.
Oukkidoukki!
Levyjä poistettu ja lisätty.
Kílan levy kelpaisi miulle. Privaa tulee!
Levy paketoitu ja kiikutan sen postiin huomenna.
Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
[quote:dcf3eceeb5="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:dcf3eceeb5]
No kuule varaas mulle noi Vanmorrisonit. Onhan mulla ne lp:nä, mutta varsinkin Moondance raksuu jo kovin pahasti. Ja noi on kuitenkin molemmat mun alltimetopfortyssä.
[quote:e322772ff2="Feggy"][quote:e322772ff2="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:e322772ff2]
No kuule varaas mulle noi Vanmorrisonit. Onhan mulla ne lp:nä, mutta varsinkin Moondance raksuu jo kovin pahasti. Ja noi on kuitenkin molemmat mun alltimetopfortyssä.[/quote:e322772ff2]
Oraits. Hyviä levyjähän ne on kumpikin, mutta haluun ne mielummin vinyylinä...
[quote:7ae4b5381a="tomitarmo"][quote:7ae4b5381a="Feggy"][quote:7ae4b5381a="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:7ae4b5381a]
No kuule varaas mulle noi Vanmorrisonit. Onhan mulla ne lp:nä, mutta varsinkin Moondance raksuu jo kovin pahasti. Ja noi on kuitenkin molemmat mun alltimetopfortyssä.[/quote:7ae4b5381a]
Oraits. Hyviä levyjähän ne on kumpikin, mutta haluun ne mielummin vinyylinä...[/quote:7ae4b5381a]
Haha! Tehdään vaihtokauppa.
[quote:7a767b811c="Feggy"][quote:7a767b811c="tomitarmo"][quote:7a767b811c="Feggy"][quote:7a767b811c="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:7a767b811c]
No kuule varaas mulle noi Vanmorrisonit. Onhan mulla ne lp:nä, mutta varsinkin Moondance raksuu jo kovin pahasti. Ja noi on kuitenkin molemmat mun alltimetopfortyssä.[/quote:7a767b811c]
Oraits. Hyviä levyjähän ne on kumpikin, mutta haluun ne mielummin vinyylinä...[/quote:7a767b811c]
Haha! Tehdään vaihtokauppa.[/quote:7a767b811c]
Ne vaihdokit taitaa napsua liikaa...
[quote:ad57c74cb4="tomitarmo"][quote:ad57c74cb4="Feggy"][quote:ad57c74cb4="tomitarmo"][quote:ad57c74cb4="Feggy"][quote:ad57c74cb4="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:ad57c74cb4]
No kuule varaas mulle noi Vanmorrisonit. Onhan mulla ne lp:nä, mutta varsinkin Moondance raksuu jo kovin pahasti. Ja noi on kuitenkin molemmat mun alltimetopfortyssä.[/quote:ad57c74cb4]
Oraits. Hyviä levyjähän ne on kumpikin, mutta haluun ne mielummin vinyylinä...[/quote:ad57c74cb4]
Haha! Tehdään vaihtokauppa.[/quote:ad57c74cb4]
Ne vaihdokit taitaa napsua liikaa... [/quote:ad57c74cb4]
Toi Astral weeks on muistaakseni ihan ok kunnossa, tosin se on jotain midprice-kamaa. Joo, eikun pidän mieluusti molemmissa formaateissa.
[quote:09171fe6de="tomitarmo"]Täällä lisää myyntilevyjä. Ja hommahan on edelleen ja aina vaan se, että foorumistit saa levyt lähtöhinnalla, mahdolliset postikulut vaan päälle. Ei siis tartte korotella hintaa. Jos levystä on jo huutoja, niin sitten edetään huutokaupan ehdoilla.
http://salattu.huuto.net/fi/showlist.ph … t=%&odir=A[/quote:09171fe6de]
No siinä tapauksessa Blue Collar -soundtrakki mulle!
Pistän privaa.
tunteet elikkäs fiilikset, ne on aitoja, niistä kannattaa pitää kiinni
Heitetääs offtopikiksi sen verran, että tässä vielä listaa uutta kotia etsivistä vinyyleistä. Postikulut 1lp/6.70, 2-10lp/8.50. Nouto ok.
-The 24 Carat Black - Ghetto: Misfortune's Wealth (Stax) LP 7
-Anarchist Republic Of Bzzz - s/t (Sub Rosa) LP 8 (Arto Lindsay, Marc Ribot, Mike Ladd...)
-Balfa Brothers Orchestra - Cajun Days (Sonet) LP 5
-Bananarama - The Greatest Hits Collection (London) LP 5
-Bow Wow Wow - When The Going Gets TOugh The Tough Get Going (RCA) LP 5
-Bow Wow Wow - See Jungle! See Jungle! Go Join Your Gang Yeah, City All Over! Go Ape Crazy! (RCA) LP 5
-J.J. Cale - Okie (Philips) LP 5
-Johnny Cash - At San Quentin (CBS) LP 5
-James Chance & The Contortions - Live Aux Bains Douches: Paris 1980 (Ze) LP 8
-Neneh Cherry - Raw Like Sushi (Virgin) LP 3
-The Chieftains - 5 (Polydor) LP 5
-The Chieftains - Live! (Claddagh) LP 5
-Eddie Cochran - The Eddie Cochran Singles Album (UA) LP+7" 8
-Ian Dury - Lord Upminster (Polydor) LP 5
-Fine Young Cannibals - s/t (London) LP 3
-Fine Young Cannibals - The Raw & The Cooked (London) LP 3
-The Fontane Sisters - Rock Love (Charly) LP 5
-Go-Go's - Beauty And The Beat (IRS) LP 3
-Go-Go's - Vacation (IRS) LP 3
-Tiny Grimes & His Rocking Highlanders - Loch Lomond (Whiskey, Women, and...) LP 5
-Keith Hudson - Playing It Cool (Basic Replay) LP 8 dubbia vuodelta 1981, repress
-The Jesus & Mary Chain - Automatic (WEA) LP 8
-Orlando Julius & His Modern Aces - Super Afro Soul (Afro Strut) 2LP 8 nigeria highlife/soul/funk/jazz
-Yash Chopra's Kabhi Kabhie (SD Record) LP 3 bollywood-soundtrack
-Bahadur Khan & Jaya Biswas - Sarod & Sitar (HMV) LP 5 indian classical
-Mahlathini & Amaswazi Emvelo - You're Telling Tales (Shanachie) LP 5
-Mahlathini & Amaswazi Emvelo - Indodemnyama (Ezom Dabu) LP 5
-Lata Mangeshkar - Meera Bhajans (HMV) LP 5
-Snub Mosley & His Band - The Man With The Funny Little Horn (Whiskey, Women, And...) LP 5
-Music Of Africa Series: From The Roadside No.1 (Gallotone) LP 2
-Muzica Romaneasca: Soloists And Orchestra Of The House Of Culture Of Bucharest (Request) LP 2
-Shakti With John McLaughlin - A Handful Of Beauty (CBS) LP 5
-Shakti With John McLaughlin - Natural Elements (CBS) LP 5
-The Skatalites - Ska Boo-Da-Ba (Top Deck) 2LP 8
-The Spirits Of Rhythm - 1933-34 (JSP) LP 5
-Thai Classical Music (Golden Records) LP 7
-The Watts Prophets - Rappin' Black In A White World (Ala Records) LP 7
-VA - Brazil Classics 1: Beleza Tropical (Jugoton/EMI) LP 5
-VA - Brazil Classics 3: Forró Etc. (Luaka Bop) LP 5
-VA - Freedom Fire: The Indestructible beat of Soweto, Vol.3 (Earthworks) LP 5
-VA - The Kings And Queens Of Township Jive: Modern Roots Of The Indestructible Beat Of Soweto (Earthworks) LP 5
-VA - Rockabill Story (K-Tel) LP 2
[quote:7d124b4dcc="tomitarmo"]-VA - Fast Product (Fast) LP 5 (Mekons, Human League, Gang Of Four...)
[/quote:7d124b4dcc]
Mulle...
[quote:9e1a2398a7="martes martes"][quote:9e1a2398a7="tomitarmo"]-VA - Fast Product (Fast) LP 5 (Mekons, Human League, Gang Of Four...)
[/quote:9e1a2398a7]
Mulle...[/quote:9e1a2398a7]
åhå, mitenkäs tommonen helmi myynnissä
onko muuten mary chainin automatic gatefold-kansilla? siinä tapauksessa ostan, muuten oottelen että hinta laskee
[quote:03db374a1a="psykokarkki"][quote:03db374a1a="martes martes"][quote:03db374a1a="tomitarmo"]-VA - Fast Product (Fast) LP 5 (Mekons, Human League, Gang Of Four...)
[/quote:03db374a1a]
Mulle...[/quote:03db374a1a]
åhå, mitenkäs tommonen helmi myynnissä
onko muuten mary chainin automatic gatefold-kansilla? siinä tapauksessa ostan, muuten oottelen että hinta laskee [/quote:03db374a1a]Mähän myyskentelen vain helmiä!
Ei oo JAMC gatefold-versio, valitettavasti...
Ykkösviestiin lisätty muutama cd. LP:itä ja huuto.net-linkin takaa löytyviä lättyjäkin vielä paljon jaljellä...
Pages: 1