You are not logged in.
The Fall on kyllä nasta bändi, mutta emmä jaksa näitä kuunnella enää yhtään ja se kovin kuuntelukausikin jäi joskus sivarin loputtua. Voisi silti hankkia joitain puuttuvia etukäteen kiinnostavia levyjä varalta, jos joskus alkaisi taas kiinnostaa näiden kuunteleminen.
bzort glorf bööth
kuten jörn donner asian ilmaisi: the fallin kuuntelu kannattaa aina
voin myydä fall heads rollin alennus hintaan 134.95
Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!
Security Fee:n hinnalla sisään!
"Olin eka ja kolmas, joka sai maksusta"
"Meikäl on noppa
Meikä ottaa riskin HEI
Osaakkonä ottaa riskin"
Amppeliooppeli Ex-Pooppeli
psykokarkki wrote:lol, onneksi hankin fall heads rollin vinskana pari vuotta sitten, halvalla lähti, en kyl muista mistä. 2000-luvun paras fallilevy
Nollaluvun kyllä, mut kymppiluvulta saattaa löytyy vielä parempi.
onkin pitänyt kysyä että mikä levy?
KZ wrote:psykokarkki wrote:lol, onneksi hankin fall heads rollin vinskana pari vuotta sitten, halvalla lähti, en kyl muista mistä. 2000-luvun paras fallilevy
Nollaluvun kyllä, mut kymppiluvulta saattaa löytyy vielä parempi.
onkin pitänyt kysyä että mikä levy?
Your future & Ersats, en tiiä onko parempia mutta aika samoihin kylllä pääsee
Jos tekee top10 fallilevyt listan niin veikkaan että niistä about 7 on tehty viimesen 15 vuoden aikana.
asia kunnossa.
joo no mulle noi uusimmat ei ole niin kauheasti kolahtaneet, jotenkin tuntuu ettei biisit ole yhtä hyviä kuin joskus aiemmin, vaikka onhan siellä hyviäkin joukossa, ei siinä.
Happy Birthday Mark E. Smith! The Quietus' 60 Favourite Fall Songs
synttärit siis sunnuntaina.
onnea vetreälle kuuskymppiselle
täällä soi extricate ohuelta ysärivinyyliltä.
maailman paras bändi
The Fall Drummer Keiron Melling Brutally Assaulted: Report
Melling was reportedly beaten to a pulp on a train out of Manchester last week
The Fall drummer Keiron Melling is recovering from head injuries after being brutally assaulted on a train from Manchester Victoria to Blackburn on Monday, March 27, as Fact points out. Melling, who has drummed in the Mark E. Smith-led band since 2006, was beaten to a pulp and found lying in a pool of blood, according to the Manchester Evening News. The bands manager Ed Blaney has confirmed Mellings injuries, but declined to comment further. Police have yet to make any arrests related to the attack.
vohoi vittu
Ti ho detto come una volta un po' di vino, dischi in vinile, sequel, ragazze, ragazze, Kauko Röyhkä?
Kapu > Mark
Amppeliooppeli Ex-Pooppeli
sama jannu se o
Ei mitään muttia, kaikki boikottiin saatana!!
Security Fee:n hinnalla sisään!
Onko joku nähny tän?
Mark E Smith & The Fall. Trailer "IT's not repetition, it's discipline" from Kjelfred Lars on Vimeo.
^ Näytettiin 2014 Höstfestillä. Teknisesti aika epätasapainoinen, kun koostui niin paljon hälisevästä arkistomatskusta. Mutta kyllähän siellä Peel taisi sanoa muutaman painavan asian, ihan tarpeellinen doccari
Oivalluksen hetkellä olin heikosti ravittu, joten totesin, onkos kellään sitä fallin ekaa sinkkua, eiku että lehden nimen on oltava Nälkä.
New Facts Emerge 2016/17 recorded Castleford/Salford. Release back end May.
enpä usko että ilmestyy vielä tässä kuussa, mutta kukapa tietää.
New Facts Emerge 2016/17 recorded Castleford/Salford. Release back end May.
enpä usko että ilmestyy vielä tässä kuussa, mutta kukapa tietää.
heinäkuun lopulle menee siis, näillä näkymin julkaisupäivä 28.7.
Playing on the album are Peter Greenway (guitar, synth, backing vocals). Dave Spurr (bass, Mellotron, backing vocals) and Kieron Melling (drums), the latest incarnation of a famously fluctuating line-up.
Tracklisting
Segue
Fol De Rol
Brillo De Facto
Victoria Train Station Massacre
New Facts Emerge
Couples Vs Jobless Mid 30s
Second House Now
O! ZZTRRK Man
Gibbus Gibson
Groundsboy
Nine Out Of Ten
cd ja vinyyli ennakkotilauksessa cherry redillä. vinska tuleekin tupla-kymppituumaisena
New Facts Emerge is being released on two physical formats: CD and limited double 10 vinyl. The audio has been mastered by long time Fall engineer Andy Pearce (assisted by Matt Wortham) and art by designer Becky Stewart.
TRACK LIST:
SIDE ONE
1. SEGUE
2. FOL DE ROL
3. BRILLO DE FACTOSIDE TWO
4. VICTORIA TRAIN STATION MASSACRE
5. NEW FACTS EMERGE
6. COUPLE VS JOBLESS MID 30SSIDE THREE
1. SECOND HOUSE NOW
2. O! ZZTRRK MAN
3. GIBBUS GIBSONSIDE FOUR
4. GROUNDSBOY AND THE TWO AMENDMENTS
5. NINE OUT OF TEN
The Fall Announce New Album With Unfortunate Song Title Victoria Train Station Massacre
Rep says song has nothing to do with Ariana Grande Manchester bombing, which occurred near Victoria Station
#precog
p.s.
lainaus toisaalta:
The label did ask MES if he wanted to change the title in light of the Manchester bombing and he said no.
biisien pituudet:
1 Segue 0:30
2 Fol de Rol 6:35
3 Brillo de Facto 3:49
4 Victoria Train Station Massacre 1:14
5 New Facts Emerge 4:02
6 Couples vs. Jobless Mid 30s 8:44
7 Second House Now 4:28
8 O! Zztrrk Man 3:50
9 Gibbus Gibson 2:37
10 Groundsboy 3:38
11 Nine Out of Ten 8:48
Olispa muuten hienoa jos The Fall ja Kari Peitsamo tekisivät yhteistyötä. Kaksi lapsellista änkyrää jotka voisivat sitten antaa toisilleen kenkää.
Olen pieni nalle vain, pullea. Lasten kanssa viihdyn ain. Olen pieni nalle vain, pörheä. Lapset mua rakastaa.